Сьогодні комунальні служби Красноармійська Донецької області демонтували пам'ятник "Серп і молот".

Як повідомляє "informator", пам'ятник зносили кілька годин - з дев'ятої ранку і до 11 дня.

Пам'ятний знак знаходився на бульварі імені Андрющенко. За словами співробітників Комунального підприємства "Управління міського господарства", конструкція серпа і молота складається із залізобетону і важить близько трьох тонн.

Нагадаємо, що з часу подій на Майдані по всіх областях України зносять пам'ятники лідеру соціалістичної революції Леніну.

9 липня вночі невідомі знесли два пам'ятники Леніну в селі Шарівка Білокуракинського району та в селі Танюшівка Новопсковського району Луганської області.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: Робота для патріотів: в мережі запустили карту пам'ятників Леніна

16 липня в Генічеську Херсонської області міські служби демонтували пам'ятник Леніну. Процесом керував особисто виконуючий обов'язки міського голови Олександр Кожухів.

А військові з 80-ї аеромобільної бригади провели українізацію пам'ятника Леніну на Луганщині, в районі Новоайдару. Його перетворили на Тараса Шевченка.