У соцмережах з'явилися моторошні світлини із зображенням рекордної за розмірами тигрової акули. Повідомляють, що 6-метрову рибину вполювали біля берегів Австралії, де останнім часом акули кілька разів атакували людей.

Про це передає Daily Mail.

Після масового тиражування фотографій соцмережами, австралійський рибалка на ім'я Меттью заявив, що саме він вполював величезного хижака.

Читайте також: В Австралії боксер побив акулу

За словами чоловіка, він намагався упіймати рибу-молот, проте акула напала на неї. Рибалка пояснив, що 6-метровий монстр був чи не найменшим із тих, яких він побачив біля місця своєї риболовлі. Чоловік пояснив, що фотографії, які ширяться мережею, були зроблені задля ідентифікації акули. Оскільки він не знав, до якого виду належить рекордна за розмірами здобич.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Меттью віддав акулу на ринок, а собі на пам'ять залишив лише величезні щелепи хижачки.