ФБР підозрює кандидата у президенти Гілларі Клінтон у відправці чотирьох конфіденційних листів зі свого особистого мейлу. Сама жінка надала службовцям свій сервер для перевірки.

Разом із сервером Міністерство юстиції США також перевірятиме флешку Клінтон, на якій зберігаються усі її електронні листи. Про це вчора повідомив секретар передвиборної програми кандидата у президенти Нік Мерріл.

За словами Мерріла, вони допомагатимуть слідству і нададуть відповіді на усі можливі питання. Втім, він відмовився ще щось розповідати про цю справу. Сама Клінтон раніше повідомляла, що не порушувала жодних правил.

Читайте також: На атомній електростанції в Чехії сталася аварія

У звинуваченні слідства йдеться про те, що перебуваючи на посаді державного секретаря США, Гілларі Клінтон надіслала щонайменше чотири листи з секретною інформацією через приватну електронну пошту.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще