Єдиний в Україні Музей звуку заманює відвідувачів унікальною дводенною експозицією "Автограф на вінілі".

Про це пише Думська.

Це коли на справжніх вінілових платівках розписуються справжні виконавці пісень. Точніше, розписувалися - автографи були взяті в кращому випадку на початку 1990-х. Варто відзначити, що плату за вхід музей не стягує.

Всього в експозиції - 15 платівок. Багато виконавців встигли піти у вічність. Втім, є автографи і нині живих зірок, на кшталт Юрія Антонова, Олександра Градського і Валерія Леонтьєва.

Читайте також: Міжнародний аеропорт "Київ" прикрасять петриківським розписом

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ідея виставки народилася в результаті довгих переговорів з Василем Пінчуком, засновником Музею звуку. Основна мета полягає в тому, що це можливість поділитися власними архівами, а також привід нагадати про існування таких артистів, які нині не дуже популярні, але були надпопулярними в минулому. З іншого боку - це зайвий привід привернути додаткову увагу до музею", - розповідає Олександр Галяс, автор проекту" Автографи на пластинках ".

Зокрема, у день відкриття виставки Музей звуку вирішив відвідати відомий актор театру і кіно Олексій Горбунов.