Обвинувачений у роботі на російські спецслужби Станіслав Єжов працював на Російську Федерацію ще з часів роботи в Посольстві України у США, як мінімум, із кінця 2013 року.

Про це повідомляє InformNapalm.

Варто відзначити, що зовсім донедавна Станіслав Єжов працював заступником керівника протоколу прем'єр-міністра України, особистим перекладачем Володимира Гройсмана.

У спільноті зазначають, що служба Єжова у Посольстві України у Вашингтоні припала на дуже важкі для України роки, зокрема у 2013-2014.

Більше того стало відомо, що під час роботи у Посольстві він проводив неформальні зустрічі з американськими високопосадовцями та розповідав їм проросійські історії, які лягли в основу міфу про громадянську війну в Україні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Єжов, зустрічаючись у неформальній обстановці з представниками американського істеблішменту замість того, щоб відстоювати інтереси України, займався розповсюдженням російських міфів: про поділ на Захід і Схід, про громадянську війну в Україні, про націоналістів-радикалів, які раптом вирішили знести режим Януковича і так далі", - розповів джерела анонімний співрозмовник.

Володимир Гройсман прокоментував затримання Станіслава Єжова.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що особистого перекладача Володимира Гройсмана звинувачують у шпигунстві.