У Німеччині син швейцарського мільйонера постав перед судом через зухвалу аферу заради нового автомобіля.

Про це повідомляє The Daily Mirror.

Хлопець захотів поміняти свій Ferrari на новенький автомобіль. Однак зробити це він планував за рахунок страхового полісу.

Із цією метою 20-річний багатенький нащадок найняв трьох чоловіків. Вони мали спалили його італійський суперкар. Автомобіль коштує понад 230 тисяч доларів.

Хлопець припаркував майбутню жертву підпалу біля масажного салону і зайшов всередину. Цим самим він хотів забезпечити собі алібі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак камерам спостереження вдалося зафіксувати трьох зловмисників, а також і їхнього молодого "роботодавця".

Читайте також: У Харкові вщент згорів кабріолет BMW (фото)

Через цю аферу сину швейцарського мільйонера довелося постати перед судом. Йому присудили штраф у 21 тисячу євро та випробувальний термін у 22 місяці.

Однак, щоб вийти з в'язниці та опинитися на волі, сину мільйонера довелося заплатити ще й чималу заставу.

Нагадаємо, у Москві автомобіль Ferrari на смерть збив пішохода. За кермом суперкару, ймовірно, перебував син колишнього співвласника "М.відео" та мільярдера Олександра Зайонца.