Талановитий англієць на ім'я Кайл Бін недавно закінчив Художню школу в Брайтоні, а у нього вже є солідне портфоліо. Дизайнер-на всі руки майстер, він і інсталяцію з яєчної шкаралупи робив, і паперовим артом займався, а зараз ось, колекцію комах із сірників збирає.

Правда, поки що ця колекція не настільки велика, як хотілося б автору, але ще не вечір, та й робота над експонатами тільки почалася. На сьогоднішній день в "мережі" дизайнера попалися лише стрекоза, метелик і великий, ймовірно, травневий, жук.

Кропітка робота, яку можна порівняти хіба що з відділенням зёрн від полови, але Кайл Бін робить її із задоволенням. Хобі, воно таке, завжди приносить задоволення тим, хто сповнений ентузіазму, натхнення і фонтанує всілякими ідеями. Якщо вам в дитинстві доводилося складати з сірників хоча б будиночки, ви зрозумієте, наскільки це трудомістка, але захоплююча робота, що вимагає неабиякого терпіння, старанності і посидючості.

Познайомитися з проектами Кайла Біна можна або ж на його персональних виставках, які час від часу проходять в галереях Брайтона, або ж на його персональному сайті.