Команда спортивного бренду Reebok переробила класичну модель кросівок разом зі шведською маркою косметики Face Stockholm.

Снікерси Reebok Freestyle Hi - модель культова, саме такі білі кросівки одягала Джейн Фонда на своїх знаменитих уроках аеробіки. Тепер компанія вирішила перевипустити вже класичну модель, а також не менш відомі Classic Leather та Princess Spirit, об'єднавши свої сили зі шведським косметичним брендом Face Stockholm.

Читайте також: Фанати "Зоряних війн" можуть створювати авторські кросівки Adidas (фото)

Відтінки пропонуються найрізноманітніші: від прохолодного ментолового і насиченого блакитного до бронзового. Причому колір кросівок збігається з колірною гамою запропонованої косметичної лінійки.

"Вибір кросівок дуже схожий на вибір макіяжу: іноді хочеться яскраво-червоні губи, а іноді потрібно просто натуральне, сяюче обличчя", - так пояснили логіку співробітництва Ган Новак і Мартіна Арфвідсон, представники Face Stockholm.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще