Американський режисер Девід Лінч і письменник Марк Фрост написали єдиний сценарій продовження культового серіалу "Твін Пікс".

Як повідомляє Кореспондент, про це розповів президент кінокорпорації "Showtime Networks" Девід Невінс.

Продовження популярного серіалу знімуть як єдиний довгий фільм. По телебаченню його покажуть окремими епізодами.

Невіс уточнив, що початкові плани режисера охоплювали зйомку дев'яти епізодів, але потім вирішили збільшити їх до 18. Продовження покажуть вже в 2016 році.

Нагадаємо, що у квітні режисер заявив, що не буде працювати над третім сезоном серіалу. Причиною відмови, за його словами, стала нестача грошей у телеканалу для реалізації всіх його задумів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: У Лондоні відкриють кафе з "Твін Пікс"

Ключові актори серіалу зажадали повернути Лінча в проект. Вони зняли відео, в якому кожен з них говорить "Твін Пікс" без Девіда Лінча як ..." і закінчує думку гострим порівнянням у стилі режисера.

Серіал транслювався в США з квітня 1990-го по червень 1991 року. Сюжет розгортається навколо вбивства школярки Лори Палмер, яку розслідує спеціальний агент ФБР Дейл Купер.