Концерти для бійців в зоні АТО влаштували співаки з Хмельницького. Вони виступали на блокпостах, на лафетах, в лісі та у полі по усій лінії фронту.

Про це повідомляють "Подробности".

Вони називають себе "Мистецькою сотнею". Співаки вже дали сотні концертів у військових шпиталях та благодійних виступів на підтримку Збройних сил у Хмельницькому. Вони вже п'ятий раз у зоні АТО.

"Підтримати моральний дух хлопців - це насправді дуже важливо, і їм це дуже потрібно", - наголосив співак Назарій Поляков.

На цей раз музиканти об'їздили всю лінію фронту. Вони проїхали від Cтаниці Луганської до Артемівська та давали по три концерти в день. Під час подорожі декілька разів ламалась машина, але музикантів це не спиняло.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Читайте також: Співачка Кіра Кафт дає благодійні концерти для поранених бійців АТО

Марина Українець записалась до "Мистецької сотні" після мобілізації її чоловіка до армії. Кожен виступ перед солдатами, за її словами, додає сил та віри у перемогу.

"Після концертів хлопці підходять, були такі моменти, що і навколішки падали і руки цілували. Казали: "Дякуємо вам, що хоча б ви нас не забуваєте,це нам додає сил", - зазначає вона.

Артисти наголошують, що бійці - це особлива аудиторія. Вони можуть безпомилково розпізнати лицемірство та фальш. Вони підспівують і підтанцьовують, коли відчувають, що ти свій.