Минулої доби кількість обстрілів ураїнських позицій сепаратистами була найбільшою за останні тижні: вони 152 рази порушили режим тиші. 102 з них зафіксували на Донеччині.

Про це розповіли у прес-службі АТО.

"Вздовж лінії розмежування, противник 20 разів використовував артилерію, 32 – міномети, 15 – реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", 100 – гранатомети і стрілецьку зброю", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Українські війська будуть вогнем відповідати на провокації бойовиків - Генштаб

На Донецькому напрямку з 20:47 і майже до десятої вечора бойовики чотири рази били із "Градів" по українських позиціях неподалік Пісків. У цьому ж населеному пункті російсько-терористичні угрупування тричі вели вогонь зі 120-мм мінометів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Вчора ввечері бойовики п'ять разів із мінометів 120-мм калібру та тричі із 122-мм артилерії гатили по Авдіївці. А о 21:40, 22:00, 22:40 вони били по селищу Опитне із систем залпового вогню "Град".

Під Маріуполем із шостої вечора ворожа артилерія вела вогонь по українських опорних пунктах у селищах Лебединське, Старогнатівка, Талаківка, Павлополь. О 21:20 і 22:10 по Старогнатівці, а о 22:33 в Талаківці лунали постріли із "Градів" з боку сепаратистів.

"В районі Артемівська близько опівночі бойовики обстріляли наші підрозділи з мінометів, артилерії калібру 152 мм, БМП та гранатометів неподалік селища Кірове", - підсумував прес-центр.