Мешканець столиці Анатолій затримав злодійку у метро та повернув викрадене майно. Приїзду правоохоронців чоловік так і не дочекався.

Про це розповідає група у соціальній мережі Вконтакте "Клуб Коренного Киевлянина", публікуючи відеозапис із білявкою-викрадачкою, який встиг зняти потерпілий.

"Анатолій зайшов на станцію метро ​​Льва Толстого. У кишені його шортів було два телефони - смартфон і Nokia. Потім чоловік почав машинально перевіряти кишені і не виявив більш дорожчий телефон", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Крадій покусав правоохоронців під час затримання на Закарпатті

Потерпілий непомітно дістав із кишені другий телефон - Nokia і почав крадькома дзвонити на свій втрачений смартфон.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На станції Майдан Незалежності він почув дзвінок свого телефону і побачив його в руках білявої жінки приблизно 40 років.

"Я заглянув їй в очі, і вона все відразу зрозуміла. Я сказав їй віддати телефон, після чого схопив за сумку і витягнув на станцію. 2-3 хвилини кликав міліцію, а дамочка намагалася втекти", - розповів Анатолій.

Телефон чоловік забрав, а крадійку відпустив, бо приїзду міліції так і не дочекався.

На відео блондинка голосно свариться та скандалить, коли її зловили на злочині.