Форвард "Атланти" Майк Скотт може отримати до 25 років позбавлення волі за двома звинуваченнями в незаконному зберіганні наркотиків.

Про це повідомляє The Atlanta Journal-Constitution.

Перше засідання має відбутися тільки через кілька місяців, так як перевірка препаратів в незалежній лабораторії займе тривалий час. Це означає, що розгляд у справі почнеться пізніше старту чемпіонату НБА.

Читайте також: Росія оскаржуватиме рішення щодо допінгових медалей з атлетики

Нагадаємо, що баскетболіст був затриманий поліцією разом зі своїм 20-річним братом, який був за кермом автомобіля. У 27-річного спортсмена було виявлено 35,2 г марихуани та 10,9 г наркотику "моллі", синтезованого від психостимулятора амфетаміну.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з законами штату Джорджія, Скотту загрожує 15 років за зберігання амфетаміну і ще 10 - за зберігання марихуани.

Додамо, що за підсумками минулого сезону американець провів 68 матчів, набираючи в середньому 7,8 очка і зробивши 2,9 підбори.