У Росії хочуть заборонити ще одну соціальну мережу, цього разу дісталися до Reddit.

Закрити соцмережу можуть через скаргу на одну зі статей у Reddit, де користувач міркував як вирощувати марихуану. То була лише одна скарга, але "Роспотребнадзору" цього вистачає, щоб заблокувати сайт, повідомляє The Independent.

У себе на офіційній сторінці в "ВКонтакті" "Роспотребнадзор" написав: "Ті, хто має контакти з адміністрацією Reddit, будь ласка, нагадайте їм перевірити пошту на наявність листів від "Роспотребнадзора", інакше, згідно з технічними умовами, багато провайдерів можуть заблокувати весь сайт".

Reddit забороняє розміщувати матеріали з порушенням авторських прав, але обговорення теми легких наркотиків дозволені.

Читайте також: Хакери зламали Twitter постпреда України в ООН

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто відзначити, що росіяни в більшості підтримують втручання влади в усесвітню Мережу. Так, згідно з опитуваннями Всеросійського центру вивчення громадської думки, 58% респондентів "за" відключення інтернету, ще 49% підтримують цензуру в Мережі.

Нагадаємо, що в Росії загроза заборони нависла і над Youtube.