Акція ініційована керівництвом обласної державної адміністрації та громадським волонтерським комітетом. Основна мета проекту - нагадати запорожцям, що війна триває зовсім поруч, а від її жахів нас захищають тисячі справжніх чоловіків, повідомляє прес-служба МОУ.

"До Дня Незалежності України у містах і селах Запорізької області з'являться понад півсотні білбордів та сіті-лайтів з фото військовослужбовців - учасників антитерористичної операції і волонтерів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Міліція вивісила портрети 34 терористів на білборд у Дружківці (фото)

Як повідомив начальник управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Олександр Зубченко, бійці також потребують турботи і надійного тилу. Необхідно забезпечити допомогу сім'ям мобілізованих, соціально-психологічну адаптацію тим, хто повернувся додому після демобілізації.

Ще одна серія патріотичних білбордів чекає на жителів області до Дня Захисника України та Дня Збройних Сил України.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще