Полонених бойовиків незаконних збройних формувань після прибуття в окупований Донецьк майже ніхто не зустрів. Їх завантажили в автобус і поселили в готелі. Про це повідомив InfoResist український журналіст Денис Казанський.

"Я бачу ті відгуки, які розмістив Максим Равреба, є такий досить відомий у них блогер. Він написав, що ось так зустріли, як би просто привезли в готель. Там вони, як я зрозумів, з родичами зустрілися, але їх не відпустили по домівках, а закрили десь, в якійсь профілакторій. І відповідно, за відгуками, їх перевіряють якісь місцеві свої опозиції, то російські спецслужби. Інформації мало. Я там не перебуваю. Це тільки зі слів місцевих блогерів, які там", - зазначив він.

Також Казанський додав, що в "ДНР" не було ніякої почесною зустрічі. Ватажок незаконної республіки Захарченко не зустрічав повернутих бойовиків.

"Ви ж бачили, як приїжджали ці автобуси. Виходять звідти люди з речами і їх просто знімають місцеві журналісти і все. Нічого схожого на те, як зустрічали в Києві, звичайно, немає. Ніякої почесною зустрічі. Захарченко їх не зустрічав. Тобто привезли просто, повантажили в цей готель і все. На відміну від України, де зібралися люди в аеропорту", - підсумував журналіст.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", в ході обміну заручниками вдалося звільнити з полону «ЛНР» і «ДНР» 74 осіб: 58 бранців «ДНР» та 16 «ЛНР».