Економіка незаконного збройного формування "ДНР" досягла жалюгідного стану і виживає сьогодні лише за рахунок російських дотацій. Вони, в свою чергу, покривають 90% бюджету "республіки".

Про це повідомляють РосЗМІ, посилаючись на заяву одного з екс-ватажків терористів Олександра Ходаковського.

За його словами, з економікою там все погано. Плани, які намічалися у році по відновленню підприємств, не спрацювали.

"Алчевський металургійний ми не можемо запустити через брак електроенергії. Намагаємося хоча б підтримувати цей промисловий гігант на тому мінімальному функціональному рівні, який у нього є. Взагалі мало залишилося прибуткових підприємств. Більшість ледве зводять кінці з кінцями", – сказав він.

Ходаковський пояснив, що економіка "ДНР" має стабільний регрес і "залишається на плаву" лише за рахунок дешевої робочої сили.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Додав також, що вся інформація про фінансові потоки і їх рух зосереджена у надзвичайно вузькому колі, в найближчому оточенні ватажка Олександра Захарченко.

За словами ватажка терористів, прості донеччани при цьому виживають на середню пенсію в 2,5 тис. руб і зарплату 8 тис. руб.

Нагадаємо, полонених бойовиків незаконних збройних формувань після прибуття в окупований Донецьк майже ніхто не зустрів. Їх завантажили в автобус і поселили в готелі.

Крім того, після повернення на батьківщину, звільнених з полону бойовиків "ЛНР" і "ДНР" українців чекає ще одне випробування

Дивіться сюжет про бойовиків

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Трампа дали єдиний вірний рецепт для Донбасу.