Уряд доручив Міністерству охорони здоров'я та Міністерству освіти і науки проаналізувати можливість збільшення термінів канікул в осінньо-зимовий період у всіх навчальних закладах. Про це йдеться у плані заходів з підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду.

"Проаналізувати можливості збільшення термінів канікул в осінньо-зимовий період у всіх навчальних закладах", - йдеться в документі.

Читайте також: У Севастополі з'явилася шкільна форма часів царської Росії (фото)

Відповідні доручення міністерства мають виконати до 1 жовтня.

Також до 1 жовтня обласні та місцеві державні адміністрації повинні забезпечити навчальні заклади та лікарні додатковими джерелами енергопостачання.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Міністр освіти та науки Сергій Квіт повідомляв, що з наступного навчального року Україна перейде на 12-річну середню освіту.