Цього літа можливе прощання Серхіо Рамоса із "Реалом" є найбільш обговорюваною темою серед уболівальників та ЗМІ. За повідомленням іспанського видання AS, захисник нарешті визначився. Він залишається у "Реалі" на нових умовах.

Сам Рамос останнім часом говорив про бажання грати на Туманному Альбіоні. Активний інтерес до нього проявляв "Манчестер Юнайтед". Бос "дияволів" Луї ван Гал офіційно звертався з пропозицією про трансфер.

Керівництво "Реалу" готове були відпустити свою зірку за суму не менш ніж 65 млн. євро. Якщо б такий перехід відбувся, Рамос став би найдорожчім захисником у світі. "Реал", в свою чергу, бажає отримати воротаря "МЮ" Давіда де Хеа.

Президент мадридського клубу Флорентіно Перес вирішив будь-якою ціною втримати свого лідера оборони. Саме тому він погодився на умови Рамоса заробляти 10 млн. євро на рік. За інформацію AS, наступного тижня футболіст офіційно підпише угоду.

Читайте також: "Динамо" не продаватиме Гармаша в Туреччину

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Серхіо Рамос виступає за "Реал" із 2005 року. Тоді він переїхав до столиці Іспанії з "Севільї" за 27 мільйонів євро. Після того, як цього літа голкіпер "Реалу" Касільяс перейшов до "Порту", саме Рамос має стати капітаном клубу.