Цього літа можливе прощання Серхіо Рамоса із "Реалом" є найбільш обговорюваною темою серед уболівальників та ЗМІ. За повідомленням іспанського видання AS, захисник нарешті визначився. Він залишається у "Реалі" на нових умовах.

Сам Рамос останнім часом говорив про бажання грати на Туманному Альбіоні. Активний інтерес до нього проявляв "Манчестер Юнайтед". Бос "дияволів" Луї ван Гал офіційно звертався з пропозицією про трансфер.

Керівництво "Реалу" готове були відпустити свою зірку за суму не менш ніж 65 млн. євро. Якщо б такий перехід відбувся, Рамос став би найдорожчім захисником у світі. "Реал", в свою чергу, бажає отримати воротаря "МЮ" Давіда де Хеа.

Президент мадридського клубу Флорентіно Перес вирішив будь-якою ціною втримати свого лідера оборони. Саме тому він погодився на умови Рамоса заробляти 10 млн. євро на рік. За інформацію AS, наступного тижня футболіст офіційно підпише угоду.

Читайте також: "Динамо" не продаватиме Гармаша в Туреччину

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Серхіо Рамос виступає за "Реал" із 2005 року. Тоді він переїхав до столиці Іспанії з "Севільї" за 27 мільйонів євро. Після того, як цього літа голкіпер "Реалу" Касільяс перейшов до "Порту", саме Рамос має стати капітаном клубу.