За сім місяців поточного року місцеві бюджети України зросли на третину у порівнянні з минулим роком. На цей час вони складають 53,3 млрд. гривень, це майже на 40% більше ніж у тому році.

Українські місцеві уряди за сім місяців зібрали 72,5% коштів річного бюджету. За цей час зросла кількість отриманих коштів з податків фізичних осіб на 17,2% та сплати за земельні ділянки на 26,4%.

Без урахування грошових трансферів місцеві бюджети отримали 44,6 млрд. гривень, це на 37,7% більше ніж у 2014 році, або на 12,2 млрд. Всього у цьому році місцеві бюджети отримали 90,768 млрд гривень міжбюджетних трансфертів, що становить 93,7% від запланованих на цей період.

Читайте також: Навесні росіян чекає тотальний дефіцит, черги і падіння рубля - експерт

Місцеві бюджети отримали 10% податку на прибуток підприємств, 100% державного мита, 100% плати за надання адміністративних послуг, 80% екологічного податку, акцизний податок, 25% плати за надра, податок на майно, єдиний податок, податок на прибуток комунальних підприємств, місцеві збори, інші податки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще