Вчора під час прес-конференції глава Міністерства закордонних справ Сергій Лавров назвав свого колегу з Саудівської Аравії Аделя аль-Джубейра "дебілом".

Це відео викликало бурхливу реакцію серед користувачів соціальних мереж. Його зобразили в ролі мавпи, яка виголошує матюки на тлі напису "Дебілізація. Планета мавп".

На іншій фотожабі Лавров представлений в шапці-вушанці з баяном і червоною краваткою, а біля нього танцюють президент Путін і прем'єр-міністр Медведєв.

Це також викликало також бурхливий резонанс серед світових політиків. Традиційно Росія почала виправдовуватися.

Аналітики заявляють, що таких публічних образ арабські народи не прощають, а відповіддю за це буде зниження ціни на нафту, що завжди згубно позначається на російській економіці.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: "Араби не пробачать приниження - Росію чекає нафту по $ 25" - експерт

Нагадаємо, що вчора директор департаменту інформації і друку МЗС РФ Марія Захарова сказала, що глава їх дипломатичного відомства просто поперхнувся.