У Криму управління російського МНС заявляє про загрозу загибелі сільгоспкультур через недостатню кількість вологи та спеку, пише "ТСН".

"Зберігається ймовірність погіршення стану та загибелі сільськогосподарських культур у зв'язку з недостатньою вологозабезпеченістю ґрунтів і високими денними температурами", – йдеться у повідомленні МНС.

Читайте також: "Влада" в Криму провела рейд по приватним пансіонатам (фото)

Раніше окупаційна влада Криму визнала, що без запуску Північно-Кримського каналу не може бути й мови про зрошення сільськогосподарських земель півострова.

Україна раніше забезпечувала до 85% потреб Криму в прісній воді через Північно-Кримський канал. Вода у більшості випадків йшла на потреби сільського господарства. Після анексії Криму подачу води по цьому каналу на півострів припинили.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, директор Кримського бюро винограду і вина Дмитро Волошенко заявляв, що з 1 вересня 2016 року на півострові також можуть закрити декілька винних підприємств.