Державне підприємство Науково-технічний центр Вуглеінновація, яке є частиною Міненерго, надіслало офіційне звернення до міністра ДНР Руслана Дубовського.

Вчені з міністерство просять бойовиків допомогти з дослідженням на шахтах, так як із 2016 в Україні набувають нові стандарти. Це дослідження мають провести до кінця листопаду.

Цікавим є те, що у повідомленні звертаються до "міністра вугілля та енергетики ДНР" як до "шановного". Фотографію цього листа виклав на сторінці Facebook журналіст Дмитро Філімонов.

"Кошмар. А я то думав, через територію агресора вугілля вирішили ганяти, оскільки в ДНР всі нешановні і терористи. А воно виявляється для людей терористи, а в офіційному листуванні "шановні", - прокоментував текст листа Філімонов.

Читайте також: Працівники ОБСЄ не збираються покидати Донецьк

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно у Міністерстві енергетики заявили про наміри закупити ще вугілля. Для нормального опалюваного сезону необхідні ще півмільйона тонн вугілля.