Державна служба України з надзвичайних ситуацій зареєструвала у Києві значне перевищення у повітрі вмісту деяких токсичних речовин. Про це йдеться у повідомленні відомства.

Так, згідно з оперативною інформацією, у столиці станом 15 годину четверга концентрація діоксиду азоту була перевищена в 4-5 разів і становила 0,15-0,20 мг/м куб. при нормі гранично допустимих концентрацій в 0,04 мг/м куб.

Окрім того, концентрація формальдегіду перевищила норму в 2-4 рази і при нормі у 0,003 становила 0,007-0,013 мг/м куб., а кількість пилу та діоксиду вуглецю дійшла до граничної відмітки.

Читайте також: "Екологія в Києві - бомба уповільненої дії" - експерт

Концентрація діоксиду сірки зупинилася на відмітці в два рази нижче норми - 0,008-0,022 мг/м куб. при нормі 0,050 мг/м куб.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У Київській області, як зазначили у ДСНС, перевищено вміст у повітрі формальдегіду.

Нагадаємо, на Київщині рятувальники продовжують ліквідовувати торф'яні загорання, також продовжується гасіння пожежі між селами Ковшилівка та Буда Варовичі у Зоні відчуження.