Більшість росіян підтримують введення заборони на державні закупівлі закордонних презервативів.
Такі результати опитування наводить російська аналітична компанія "Левада-центр".

Так, за заборону на закупівлі презервативів висловилися 43% росіян, проти - 36%, ще 21% опитаних вагалися з відповіддю на це питання.

У свою чергу за державні закупівлі іноземної високотехнологічної медтехніки висловилися лише 26% респондентів, проти - 63%, 12% не змогли відповісти на це питання.

Читайте також: РФ розширила продовольче ембарго на Україну

При цьому, за заборону держзакупівель іноземного ортопедичного взуття, милиць, бинтів та інших засобів догляду за хворими висловилися 33% опитаних, проти — 55%, не змогли відповісти на це питання 12% респондентів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

З ініціативою про обмеження закупівель іноземних презервативів, а також апаратів УЗД, рентгена, дефібриляторів та інших медичних виробів і препаратів раніше виступив Мінпромторг. Пізніше відомство прокоментувало можливу заборону на іноземні презервативи, проте за іншими 99 пунктів списку реакції від відомства не було.

Як повідомлялося раніше, у РФ з 6 серпня почав діяти указ про знищення продуктів, що потрапили під російське ембарго. Відповідний документ Путін підписав 29 липня. Нагадаємо, в цілому за 6 серпня було знищено 320 тонн європейських продуктів.