Потужний вибух у китайському місті Тяньцзінь на півночі країни позбавив життя 17 людей. Ще близько 400 громадян отримали поранення.

Про це повідомляє китайське видання Shanghaiist.com.

В результаті вибуху загинуло троє пожежників. Серед постраждалих у критичному стані в лікарнях перебувають 32 людини.

Вогонь знищив близько тисячі нових автомобілів Renault. Вони були припарковані на складі автозаводу за 300 метрів від епіцентру вибуху.

Читайте також: Чехія оголосила максимальну тривогу через вибух нафтопереробного заводу (відео)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вибухова хвиля вибила вікна у будинках поблизу. Людей, які мешкають неподалік від епіцентру вибуху, евакуювали та тимчасово розмістили у місцевій школі.

Нагадаємо, 12 серпня о 23:30 за місцевим часом стався вибух у портових складах китайського міста Тяньцзінь. Вибух міг статися через детонацію контейнерів з вибуховими речовинами і цистерн пального у вантажному терміналі міського порту. Він супроводжувався яскравим спалахом, а вогняний стовп досягав висоти у сотню метрів.