Після того, як російські правозахисники подали в суд на Путіна через приховування втрат російських військових у Донбасі, в Кремлі вирішили перекласти відповідальність за цю ініціативу на прем'єра Медведєва.

Відповідну заяву в суді озвучила начальник відділу претензійної та судово-правової роботи Міноборони Наталія Еліна, що представляє главу РФ, передає РБК.

Читайте також: "Росіяни приречені на соціальну напругу і зриви" — Слава Рабінович

Крім того, звернення Медведєва на ім'я президента Елина попросила Верховний суд долучити до матеріалів справи про скаргу на президентський указ.

За її словами, цей документ підтверджує, що президент діяв в рамках своїх повноважень, згідно з якими зміну переліку відомостей, що становлять держтаємницю, провадиться указом президента за поданням уряду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адвокат фонду Свобода інформації Іван Павлов і російські журналісти подали в суд на президента РФ Володимира Путіна через приховування втрат російських військовослужбовців у Донбасі.