На пляжі в селищі міського типу Лазурне, що в Херсонській області, люди спостерігають незвичайну картину. Священик ходить по березі моря і збирає пожертви у відпочиваючих.

Деякі люди обурюються і кажуть, що він роздає хрестики та іконки за гроші. Вони зазначають, що бачили як продають рибу, креветки і багато іншого, але з таким стикаються вперше. Люди вважають, що це не правильно, а у багатьох відпочиваючих це викликає шок.

Однак жителі містечка підкреслюють, що він справжній батюшка і вже не перший рік ходить по пляжу.

"Я сам з Лазурного і скажу вам, що це єдиний батюшка у якого немає прайса на послуги. Скільки людина може дати, а якщо ні, то й зовсім не бере грошей", - повідомляє "Знай" один з жителів.

Вони кажуть, що він нікому нічого не продає. Тим, хто дав пожертву для церкви, він на знак подяки дає хрестик або іконку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте аткож: Митрополита в Білорусі зустрічали доріжкою встеленою живими квітами (фото)

Жителі містечка активно захищають священика.

"І зайшли б ви в церкву в Лазурному і подивилися, в якому вона стані!!! І те, що завдяки йому побудували вже як мінімум дві церкви, а всі критикують і обзивають "хрестики продає", гроші він не собі бере, на церкву людина збирає!"- Наголошують жителі містечка.

Вони кажуть, що він їздить не на дорогих позашляховиках. У нього є "Жигулі 2101" і користується він нею більше 15 років. Також відзначають, що живе священик скромно, без "плазмових телевізорів і комп'ютерів".