Чергова інформація про мародерство учасників незаконного збройного формування "ДНР" надійшла від жителів Макіївки.

Як повідомила на своїй сторінці в Facebook громадська організація "Оборона Маріуполя", бойовики порізали на металобрухт під'їзні та внутрішні колії на території Макіївського шахтобудівельного управління.

"Керівник шахтобудівельного управління неодноразово переконував терористів, що руйнування залізниці призведе до зупинки підприємств вугільної промисловості в цьому регіоні. Проте командир воєнізованого формування бойовиків, які здійснили демонтаж, повідомив, що "зараз в бюджеті "ДНР" немає коштів для забезпечення військових провізією, а робочі як-небудь переб'ються", - сказано в повідомленні.

Після того, як шляхи були зрізані, командир бойовиків видав керівництву підприємства виготовлений кустарним способом "акт про вилучення".

Читайте також: Український блокпост "Березове" обстріляли з мінометів

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Жителі Макіївки пов'язують таку поведінку бойовиків з чутками про швидке згортання проекту "Донецька республіка".