Уряд Молдови вирішив заборонити росіянину Олексію Мартинову перебувати у країні, оскільки вважають його діяльність національною небезпекою.

Мартинов прибув у кишинівський аеропорт, після чого його затримали правоохоронці на паспортному контролі. Йому таке рішення пояснили тим, що він є персоною нон-грата у Молдові. Кремлівського діяча відправили обратно до Росії.

Слід зазначити, що заборона перебувати у Молдові Мартинова діятиме до 2020 року. Загалом, уряд за такими мотивами вигнав з країни кілька десятків росіян, серед яких політики, журналісти та військовослужбовці.

Читайте також: Грузія позбавить Саакашвілі громадянства

Нагадаємо, нещодавно у Сербії заборонили в'їзд російського журналіста. Рішення також було політичним і воно діятиме до 2020 року.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще