Президент України Петро Порошенко опублікував на своєму YouTube-каналі музичний плейлист, де зібрав найкращі та найдостойніші, на його думку, хіти року, що минув. Та серед них не виявилось чомусь Святослава Вакарчука – того, кого більшість українців бажають бачити не лише на кожній сцені, а й у кріслі глави держави. Про це інформує Clutch.


"Українська музика в цьому році зробила значний крок вперед - з'явилося багато сучасної і цікавої музики. Але найголовніше: цей рік показав - українці хочуть слухати пісні рідною мовою", - прокоментував президент.

До свого списку Порошенко відніс сім пісень, серед них треки таких популярних виконавців як ONUKA — VSESVIT, The Hardkiss — "Журавлі", Pianoбой — "Вітчизна", "Даха Браха" — "Монах", ВВ — "Марш нової армії", Тіна Кароль — "Перечекати". Riffmaster — "Тихо прийшов, тихо пішов".

Ті, кого Порошенко любить слухати найбільше

Музичний плейлист 2017

Українська музика цього року зробила значний крок вперед – з’явилося багато сучасної та цікавої музики. Але найголовніше: цей рік показав – українці хочуть слухати пісні рідною мовою. Сім найцікавіших на мій погляд – https://goo.gl/Mz4AA6

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Posted by Петро Порошенко on Tuesday, 2 January 2018

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", український артист, лідер гурт "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук увірвався в трійку лідерів, кого б хотіли українці бачити своїм президентом.