Бойовики систематично обмежують доступ до кордону з Росією та порушують мандат місії ОБСЄ. Терористи з незаконних збройних формувань "ЛНР" повністю блокують доступ спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ до російсько-українського кордону.

Про це повідомив заступник керівника місії ОБСЄ Александр Хуг на брифінгу у Києві, передає "Укрінформ".

"ЛНР" не дає доступ до кордону з Російською Федерацією в Луганській області", - зазначив він.

Обмеження доступу до російсько-українського кордону, за його словами, має систематичний характер та є прямим порушенням мандату місії.

Хуг також повідомив і про наявність обмеженого доступу до "певних місць" з обох сторін лінії розмежування. Він поскаржився на затримки з пересуванням спостерігачів через блокпости.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Працівники ОБСЄ не збираються покидати Донецьк

Нагадаємо, російські окупанти поширюють чутки, що сьогодні Збройні сили штурмуватимуть Донецьк. Вони залякують мешканців міста відновленням бойових дій і збільшують тривалість комендантської години в окупованих містах.

Озброєні банди терористів "ДНР" приведені в повну бойову готовність.