Британський виробник люксових напівкастомних катерів верф Luxman Craft побудувала нову модель шикарного катера. Він отримав назву Luxman Bullet.

Це катер довжиною 20 футів або 6,1 м. Він відноситься до класу боурайдерів. Це катера з відкритим майданчиком на носі, де розташовуються додаткові сидіння. За фактом човен має два кокпіта: основний і носовий. Для невеликих човнів це дуже зручна компоновка. Це дозволяє використовувати кожен метр по максимуму. Відповідно, сама назва походить від англійського - bowrider, де "bow" перекладається як ніс, а "rider" як наїзник.

Катер створений під керівництвом дизайнера Ендрю Моргана.

При створенні катери Bullet, за його словами, натхнення черпалося від британських автомобілів Aston Martin DB9 і Jaguar E-Type.

Читайте також: Admiral X-Force 145 - яхта за мільярд доларів (фото)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У результаті вийшов катер з глибоким V-подібним корпусом в 24 градуси кілеватості і максимальною швидкістю в 54 вузла або 100 км / год. Її можна розвинути за умови установки на нього підвісного двигуна Suzuki DF150 потужністю в 150 к.с.

Для тих же, хто шукає більш доступний варіант катера, верф Luxman Craft готова запропонувати модель боурайдера Bullet з менш потужним двигуном. На нього встановлять мотор SUZUKI DF70A потужністю в 70 л.с. Його ціна складе 28 тисяч фунтів стерлінгів.

Люксовий катер Luxman Bullet представлять на виставці яхт і катерів 2015 Southampton Boat Show.

Також ми писали, що насадки на глушник і обманка лямбда зонда київ - це круті речі.