У селі Цебрів Тернопільської області 11 серпня загинув 39-річний чоловік після того, як його укусила свиня.

Про повідомляє прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ у Тернопільські області.

Тіло чоловіка виявив місцевий житель. Фельдшер, який прибув на місце події, повідомив про випадок у районний відділ міліції.

Правоохоронці спочатку відкрили за фактом смерті чоловіка кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "умисне вбивство".

Однак у ході слідства стало зрозуміло, що життя людини обірвалося внаслідок нещасного випадку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Загиблий мешкав у Тернополі, а у Цеброві мав власну ферму – займався розведенням свиней. Одна зі свійських тварин і вкоротила віку господареві.

Читайте також: На Полтавщині через африканську чуму спалюють туші свиней

12 серпня судово-медична експертиза встановила, що смерть тернополянина настала від великої крововтрати внаслідок укусу тварини. Кнур укусивши чоловіка, перекусив йому стегнову артерію.

Нагадаємо, у п'яти областях України виявили епідемію африканської чуми свиней. Найбільш масовий випадок вірусного захворювання зафіксували у Київський області. Там довелось знищити понад 60 тисяч тварин.