Справа щодо вбивства української правозахисниці Ірини Ноздровської розкриває все більше деталей цієї трагедії. Правоохоронці детально відтворили деякі події того дня.

Про це розповів начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

Правоохоронці повністю відтворили шлях руху Ірини Ноздровской перед вбивством від місця її роботи до місця виявлення тіла.

Аброськін заявляє, що смерть наступила увечері 29 грудня. Точний час встановлять після проведення комплексної експертизи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Використовуючи технічні можливості, правоохоронці відстежили пересування Ноздровською і час.

Ірина вийшла на станції метро Героїв Дніпра, села, швидше за все, в маршрутне таксі і доїхала практично до свого будинку.

Близько 17-ї години вечора Ірина розмовляла з матір'ю, через пару хвилин зафіксовано ще одне з'єднання. Мобільний телефон Ноздровской був включений майже до 19 години 29 грудня.

У поліції вважають, що Ірина доїхала від метро додому, де її могли чекати, або вона їхала з вбивцею.

Пізніше її труп з десятком ножових поранень виявили у водоймі, на Київщині. Крім того на тілі вбитої крім бюстгальтера іншого одягу не було. Ймовірно, вбивця намагався знищити свої сліди, адже на одязі могли залишитися сліди з ДНК. Також, за словами поліцейських, розглядається версія того, що чоловік намагався її зґвалтувати.

Водолази, які прочісували дно річки, виявили кілька ножів, однак експертиза доводить, що не ними нанесли смертельні удари жінці.

Огляд території триває. У воді знайдений мобільний Ірини і чохол від її другого телефону.

Стверджувати, що вбивство сталося біля річки - рано, тіло жінки туди могли привезти, каже начальник кримінальної поліції.

Дивіться про хід справи Ноздровської

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", правоохоронці показали, як шукають вбивцю юриста Ноздровської.