Досить великою популярністю в мережі користуються відеоролики, в яких люди куштують різноманітні страви екзотичних країн. Жителі Росії зазвичай люблять влаштувати справжнє судилище, коли говорять, наприклад, про особливості азіатської кухні і вважають нормальним плюватися, кричачи про те, яка це гидота.

Що ж, тут виклали ролик, на якому американці куштують російські страви, які або є частиною національної кухні, або улюблені корінними жителями просто за традицією. Нещасні наважилися висловитися, що незвичні варива і соління для них - відверта гидота, а добродушна російська аудиторія поспішила влаштувати в коментарях справжню вакханалію. Що ж, російський народ гостинний, але тільки спробуй це не оцінити!

Що говорили жителі США, куштуючи російську кухню?


Під скріншотом відео, де американці відмовляються їсти російську кухню, коментатори влаштували справжнє пекло, заливаючи все брудом і отрутою: втім, нічого нового.


Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Наш холодець кращий за ваші го*няні бургери", "Жеріть свою картоплю мовчки", "Ви у мене сечу пити будете", - так звучать "найкультурніші" приклади коментарів.





Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" публікував показовий рейтинг передач, які любить дивитися інтелектуальна російська аудиторія.