Глава Північної Кореї Кім Чен Ин заговорив про те, що необхідно створити умови, щоб дві держави об'єдналися, маючи на увазі Південну Корею.



Про це лідер республіки заявив під час звернення в ефірі, передає Центральне телеграфне агентство Кореї. Скандальний політик заявив, що країни повинні діяти спільно, забувши про неоднозначне минуле і залишивши нерозуміння позаду.



"Поліпшення стосунків Півночі і Півдня - це відмінна можливість об'єднатися всім жителям Корейського півострова", - заявив Шалений Кім. Також Кім Чен Ин додав, що на даний момент необхідно "створити атмосферу для національного примирення і об'єднання". Крім того, північнокорейський лідер закликав вирішувати кризу спільними зусиллями, обходячись без допомоги посередників.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Дивіться заяву Шаленого Кіма


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що стало відомо, як Путін рятує Шаленого Кіма.