Шахраї добралися до користувачів соціальної мережі Facebook і крадуть їх дані.

Все відбувається по наступній схемі.

Вам на пошту приходить повідомлення - нібито від імені Facebook. Шахраї відправляють по пошті лист, в якому міститься посилання на сторінку, де просять ввести ім'я користувача і пароль. Нібито це потрібно в цілях вашої ж безпеки.

Зображення буде виглядати трохи не так, проте багато користувачів не помічають цього і стають жертвами бандитів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що сама соціальна мережа таких листів ніколи не розсилає, і вводити пароль зайвий раз ніколи не вимагає.

У разі злому вашу станицю можуть залити порнографію. Або будуть розсилати від вашого імені друзям файли з вірусами. Можуть, звичайно, дістатися і до банківських даних.

Шахрай злому Facebook

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні шахраї активно освоюють нову схему обману з використанням підставних інтернет-магазинів.

Як повідомили в Telegram-каналі "Відділ К", аферисти пропонують клієнтам (тобто потенційним жертвам) обійтися без попередньої оплати, тим самим змусивши їх остаточно втратити пильність.