Дискову утиліту Boot Camp оновили таким чином, що тепер можна встановлювати операційну систему Microsoft на Mac з підтримкою Windows 10, повідомили у прес-службі Apple.

"Для встановлення новітньої операційної системи Microsoft на Mac необхідно виконати три кроки: переконатися, що пристрій підтримує Windows 10, отримати дистрибутив операційної системи в образі або на будь-якому доступному носії і оновити утиліту Boot Camp до актуальної версії", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Будь-який телевізор можна "перетворити" на планшет (відео)

Крім роботи Windows 10 на Mac, новітня версія гарантує повноцінну роботу роз'ємів USB 3.0, USB-C та Thunderbolt, вбудованих слотів для читання карт SD і SDXC, USB Apple SuperDrive і периферії Apple - маніпуляторів клавіатур, трекпедом і мишкою.

Нагадаємо, Windows 10 доступна безкоштовно для власників ліцензійних копій операційної системи Microsoft.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Операційну систему випустили 29 липня 2015 року. За першу добу її завантажили на 14 мільйонів пристроїв.

Нагадаємо, ми також повідомляли, що вже з'явився в продажу китайський айфон 10р і копія айфон xr.