Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич продовжує працювати з командою.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на спортивну газету "Команда".

"Моє прохання про відставку керівництво клубу не прийняло. Якщо відставка не прийнята, будемо працювати далі, іншого варіанту немає", - сказав Маркевич, який сьогодні виведе команду на гру з "Шахтарем".

Водночас тренер дніпропетровців зауважив, що не може нічого вдіяти з розпродажем лідерів.

"Джаба Канкава вже не тренується з першою командою. Калініч полетів до Італії де, швидше за все, підпише контракт з "Фіорентиною", - констатував тренер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: "Динамо" не продаватиме Гармаша в Туреччину

Нагадаємо, Мирон Маркевич написав заяву про відставку через незгоду з трансферною політикою власника "Дніпра" Ігоря Коломойського. Однак керівництво клубу відмовилося відпускати тренера, який за дострокове розірвання контракту має заплатити 1 млн доларів.

Влітку "Дніпро" на правах вільного агента залишив лідер команди Євген Коноплянка, який перейшов до іспанської "Севільї". Найближчим часом мають бути здійснені трансфери Ніколи Калінча до італійської "Фіорентини" та Джаби Канкави до французького Реймсу".