Вчора з території Російської Федерації через український кордон прорвалися два автомобілі "УАЗ" без номерних знаків.

Як повідомляє Державна прикордонна служба, інцидент стався на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Сопич" Сумського загону.

"Прикордонний наряд виявив два автомобілі "УАЗ" без номерних знаків, які рухалися з території РФ до України. При наближенні прикордонного наряду з метою втечі зловмисники здійснили спробу наїзду на прикордонників", - сказано у повідомленні.

Незважаючи на те, що українські прикордонники стріляли по колесах, зловмисникам вдалося втекти.

Згодом один з автомобілів знайшли на околиці села Баранівка. Водій при наближенні переслідувачів покинув машину та забіг на територію приватного помешкання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

У другому автомобілі виявили тіло людини без ознак життя.

Читайте також: На Волині вандал познущався над могилою героя Небесної сотні

Під час огляду транспортних засобів знайшли контрабандний вантаж з горілчаними виробами торгової марки "Єльцин", сферичні дзеркала та блоки живлення, елементи яких містять дорогоцінні метали.