Соцмережі сьогодні гуділи новиною щодо авіакатастрофи нашого гелікоптеру, який збили російські терористи. На справді новина виявилася черговим фейком.

Йшлося, про те що під Артемівськом вночі збили вертоліт з пораненими і військовими медиками. Загинуло 8 поранених, один хірург у важкому стані в реанімації у обласній клінічній лікарні ім. Мечникова. Про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтер з Маріуполя Олена Рєпіна-Молчанова.

Порталу "Знай" жінка сказала, що інформацію отримала від медиків.

"Більш точну інформацію - де саме це сталося мені пообіцяли надати за дві години. Уточнили, що сталося це не цієї ночі, а минулої. Хірург зараз у лікарні у вкрай тяжкому стані", - каже волонтер.

Читайте також: В Україні готуються до військового стану і повної мобілізації

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак в Міноборони ніхто не чув про збитий гелікоптер. "Всі наші пташки на землі, живі-здорові. Інформація не підтверджується", - сказали в Міноборони. Також спростував новину і заступник начальника Управління преси та інформації відомства Олександр Мотузяник.