На американські торги виставлять понад 170 особистих речей легендарного співака Елвіса Преслі, пише lenta.ru.

"Аукціон проводять в рамках "тижня Елвіса", приуроченого до чергової річниці смерті музиканта. Він пройде в його маєтку Грейсленд у передмісті Мемфіса, штат Теннессі", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві покажуть автографи Монро, Хемінгуея та Чарлі Чапліна (фото)

Зокрема, серед "зіркових" лотів є золотий кулон, прикрашений діамантами, який Преслі подарував американському співакові Семмі Девісу-молодшому. А також білий костюм, в якому артист виступав у Лас-Вегасі.

Всі предмети, які виставили на торги, належать колекціонерам.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Тиждень Елвіса" проводиться в Грейсленді щосерпня. У цей час в маєтку збираються прихильники співака.

Крім торгів там проводять концерти, показують тематичні фільми та влаштовують танці. В ніч на 16 серпня тут запалять свічки в пам'ять про музиканта.

Довідка. Елвіс Преслі помер 16 серпня 1977 року у 42 роки. Спочатку причиною смерті назвали серцеву недостатність, однак після експертизи з'ясувалося, що серце співака зупинилося після того, як він прийняв надмірну дозу медикаментів.