Нацрада з питань телебачення і радіомовлення України звернувся до Верховної Ради з вимогою обмежити телепрограми, які ведуть українські політики.

Так, прес-служба Нацради повідомила, що трансляція таких передач суперечить законодавчим нормам про поширення в ЗМІ передвиборної агітації та політичної реклами.

"Надзвичайно важливою зміною в інформаційному просторі держави, на думку Національної ради, має стати законодавче обмеження на ведення програм і передач політичними діячами. Це явище сьогодні набуло великого розмаху – воно нівелює журналістику, відкидає ЗМІ України за рамки журналістських стандартів, якими керується медійна професія, і робить ефір місцем зведення політичних рахунків і пропагандистської боротьби", - зазначили в Нацраді.

Варто зазначити, що Нацрада закликала владу врегулювати це питання якомога швидше.

Як повідомляв портал "Знай.uа", учасник пропагандистських ток-шоу російського ТБ, "український політолог" В'ячеслав Ковтун знову зганьбився в ефірі шоу Володимира Соловйова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще