Представники естонського волонтерського руху "Vaba Ukraina", що в перекладі з естонської означає "Вільна Україна", передали медпрепарати добровольчому батальйону "Донбас".

Про це в четвер, 13 серпня, повідомив волонтерський корпус батальйону "Донбас" на своїй сторінці Facebook.

Читайте також: Естонського найманця видадуть Україні

"Населення 4 мільйона, площа трохи більше Київській області. Усвідомлючих, що насправді відбувається в Україні, дуже не багато, і все це Естонія! Вражають своєю працьовитістю !!!! Своєю постійністю !!! Своєю жертовністю. Для кого ??? Для наших солдатів, для людей яких вони не знають особисто, для тих, яких, можливо, ніколи не побачать, але віддали частинку себе на благо інших у вигляді аптечки, шприца, турнікета. Чому ?? Тому що розуміють, що у нас війна і що так склалася доля армії, яка повністю практично залежить від нас з вами, від простих людей. І естонці зрозуміли це відразу ", - написали волонтери.

"Спасибі Вам" Vaba Ukraina "!!! Естонці, зусилля жменьки людей для Свободи України - є, над чим подумати! ", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще