34-річний житель Бразилії Родріго Алвес (людина-"Кен") вирішив зробити собі ювілейну 60-ю операцію і видалити чотири ребра, повідомляє видання Daily Mail.

Зазначається, що спочатку чоловік хотів видалити шість ребер, але хірург був категорично проти такого експерименту.

Лікар застеріг свого пацієнта, що операція може пошкодити легені. Однак залежний від пластики Родріго Алвес став першим у світі чоловіком, якому зробили подібну операцію.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Процедура обійшлася йому в 38 тисяч доларів.

"Моє життя зміниться назавжди з січня 2018 року, а до літа 2018 року я буду виглядати як фітнес-модель", - заявив Родріго.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що 21-річні брати-близнюки Метт і Майк Шлепп з Арізони вирішили стати схожими на свого кумира – голлівудського актора Бреда Пітта. Заради такої мрії вони зважилися лягти під ніж хірурга. Пластична операція обійшлася хлопцям в 20 тисяч доларів, або понад півмільйона гривень.