Польща повідомляє про рекордну кількість українців, які отримують страхування.

Про це повідомляє TVN24.

В порівнянні з 2016 роком кількість українців, які роблять страхові внески, зросла на 78%. У третьому кварталі 2017 року внески в систему соціального страхування Польщі зробили вже 307 800 українців, в аналогічний період 2016 року цей показник становив 172 тисячі чоловік.

Для Польщі звісно ж така тенденція є дуже хорошою, адже завдяки внескам у до соціального страхування Польща отримує додаткові доходи, що може вплинути на зменшення пенсійного віку для громадян країни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Збільшення кількості українських громадян, застрахованих в установах соціального страхування, є наслідком зростаючого припливу робітників з цієї країни до Польщі, а також того, що українці поступово обгрунтовуються на польському ринку праці", - сказав експерт Організації роботодавців Польщі Лукаш Козловський.

У 2017 році роботодавці у Польщі отримали близько 250 тисяч дозволів на прийняття на роботу громадян з країн, що не входять до складу Європейського Союзі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", за минулий рік кількість іммігрантів з України до Ізраїлю зросла на 20%. У 2017-му сюди приїхав 7 161 українець, серед них є ізраїльтяни, що повернулися, та репатріанти.