У відкриті вікна офісів Подільського району Києва малолітні кидають петарди.

Знімки нещодавно з'явилися на сторінці "dtp.kiev.ua" у Facebook.

За словами очевидців, вибухові пристрої падають просто людям на столи.

"Розповідати зі сльозами #вониждіти будете, коли петарда розірветься в блузці вашої дружини або доньки. Ось тоді і побачимо по вашій реакції, діти чи ... Як таких карати?", - йдеться в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Самих киян та гостей міста така ситуація вкрай обурила – користувачі радять знайти батьків хуліганів і провести з ними, м'яко кажучи, роз'яснювальну бесіду. Деякі впевнені: слід заборонити продаж таких небезпечних забавок:

"Я і кажу, необхідно повністю заборонити продаж всіх подібних речей в країні. Прирівняти це до небезпечних речовин типу наркоти", " Треба не тільки петарди заборонити, а й дітьми займатися. На громадські роботи і дітей, і батьків !!!! Адже все моральні норми закладають вони. Нехай беруть їх на облік у поліції", "Заборонити продаж цього барахла! Моторошні випадки бувають", - пишуть у коментарях.

Дивіться: Топ 10 правил безпечного поводження із піротехнікою. Як правильно запускати феєрверки?

Як повідомляв портал "Знай.ua", зі львівського дитячого будинку втекли троє вихованців.