Користувачів соціальних мереж потішив спосіб запрошення на президентські вибори в Росії. Тепер навіть молоко спокійно не купиш без нагадування про те, що 18 березня країна збирається поставити галочку в бюлетені.

На своїй сторінці в Twitter блогер під ніком "Чіткий ТАСС" публікує фотографію звичайного чека з магазину, на якому покупцям нагадують про головну подію 2018 року.



"Мабуть шоу буде суперское!", - пише блогер, а користувачі в коментарях підтримали його: "Мабуть навіть тут без допінгу - вже ніяк", "Промокод на бухлішко в свято", "Наше фсе!", "Креативники".


Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, чого насправді боїться Путін: в соціальних мережах показали принизливі передвиборчі виверти.